munkaajanlat_cimlap

Megjelent a Munkaajánlat!

Új kiadvány! Új lehetőség! 2014 december 7-ig
betölthető állások
Munkaajánlat c. havilap

Azonnal kitölthető PDF jelentkezési lappal és ügyintézéssel, heti frissítéssel!

munkaajanlat_fejlec


Üdvözöljük!

 

Megjelent legfrissebb MUNKAAJÁNLAT c. Munkaközvetítési és Információs kiadványunk 28 A4-es oldalon!


Tartalmaz 2554 fő részére munkaajánlatot, valamint interaktív, azonnal kitölthető jelentkezési lapot, önéletrajz adatlapot és közvetítési kupont, azonnali elektronikus regisztrációs lehetőséget a külföldi munkaközvetítő rendszerbe!

A fizikai munkahelyekre teljes körű ügyintézés és lebonyolítás, nyelvi felkészítés, kiutazás. 2014 december 7-ig betölthető állásajánlatokkal!

A külföldi munkahelyek hirdetéseit tartalmazó kiadványunkon túl Önnek lehetősége van a teljes körű lebonyolítást is kérnie ügyintézéssel valamint nyelvi felkészítésre is jelentkezni!

A TeleJob Recruitment & Internet Telecommuting Ltd. (London – East Grinstead, Anglia) vállalja a kiadványban megjelenő hirdetésekre a jelentkezés lebonyolítását, a pályázatok elkészítését, önéletrajz fordítását, kapcsolat felvételt. Automatikus pályáztatási rendszer, nyilvántartásba vétel és felvételkor kiértesítés és kiközvetítés.

Az újság tartalmazza a JELENTKEZÉSI LAPOT, ÖNÉLETRAJZ ADATLAPOT  amit a TeleJob Ltd. Angliai rendszerébe AZONNAL el tud küldeni amikor a PDF kidványt kitölti.

 

Ára: CSAK £5.95 Font
(kb. 1900,-Forint)regisztrációs és jelentkezési lappal és kuponnal!

Az ár magába foglal 1 db ingyenes kapcsolatfelvételt az Ön által kiválasztott munkáltatóval valamint6 hónap nyilvántartási és időt a Nemzetközi Automatikus Pályáztatási Munkaközvetítő rendszerbe!A 6 hónapos nyilvántartási időszak alatt a kiadvány megvásárlása utáni elektronikus regisztráció garantáltan 200 munkahely részére történő kapcsolatfelvételre és azt követően egy teljes körű ügyintézésre jogosít. A munkahelyekkel a kapcsolatot Ön is felveheti (címek és telefonszámok szerepelnek) de megbízhat minket is a teljes körű lebonyolítással!
tartalomjegyzek


Az eredeti MUNKAAJÁNLAT c. újság nyomtatott formában kidványterjesztőinknél is kapható, de interneten keresztül megvásárolható és AZONNAL LETÖLTHETŐ az alábbi módokon:

PayPal rendszeren keresztül vagy bankkártyával kattintson az alábbi Buy Now logóra!
PayPal rendszeren keresztül az átutalás bankkártya segítségével is megtörténhet, amennyiben még nem rendelkezik PayPal számlával. Ebben az esetben a Don’t have a paypal account? menüpontot kell választania. Amennyiben még nem rendelkezik PayPal számlával, fontos, hogy a távmunkaszerveren lehetőleg ugyanazzal az email címmel regisztráljon, mint amivel a PayPal számlát megnyitja, ugyanis a rendszer az automatikus munkadíjakat csak így tudja küldeni folyamatosan. A rendszerben lehet eltérő a PayPal és a regisztrált levelezési címe, viszont ezt feltétlenül pontosan írja be a regisztrációs adatlapra. PayPal számlát az alábbi link segítségével nyithat:SZÁMLANYITÁS

Látogasson el web oldalunkra, ahol munkatársaink az On-line ügyfélszolgálaton illetve telefonon készséggel állnak rendelkezésére!

Amennyiben egyéb külföldi munkára jelentkezik a jelentkezés nyelvtudásától függően önállóan, vagy pedig a teljes körű lebonyolítás a külföldi munkaközvetítő iroda segítségével történik! Keressen minket bizalommal!Telejob Recruitment & Internet Telecommuting Ltd.Unit 22 Bulrushes Farm, Coomby Hill Road
East Grinstead, West Sussex, United Kingdom RH19 4LZ Egyesült Kiályság (Anglia)
Company No. 08258669. Adószám: 18831-20240
Bankszámlaszám: Sort code: 20-24-00, Acc: 83442721, Barclays Bank.
IBAN: GB36BARC20240023709221 Swift/Bic:BARCGB22
Központi telefonszám: 0044/7594216309
A közvetítői kupon/Jelentkezési lap és az Önéletrajz adatlap megtalálható a kiadványban és ELEKTRONIKUS ÚTON AZONNAL KITÖLTHETŐ! Jelentkezési lap és Önéletrajz nélkül a külföldi munkahelyek nem fogják  sehová sem felvenni!  Ezek nélkül a felvétel esélye nagyon kicsi! Minden érdeklődésre válaszolunk!LaptulajdonosThere are no comments

Add yours