SKMBT_C22014092811530

Aktuális munkalehetőségek ezen a héten

Takarítókat, asztalosokat és egyéb kisegítőket keresnek Angliába

East Grinstead, 2014. szeptember 26., péntek (Telejob Ltd) – Megjelent a legfrissebb helyi lap, a Friday Ad hetilap. A teljes munkaidős ajánlatok a 44-ik oldalon találhatók. A részmunkaidős állásokat a 49-ik oldalon találják az olvasók.

A szeptember 26-i számban nagyon sok takarítót keresnek 7.50-10 font órabérben teljes munkaidőben, valamint asztalosokat és egyéb kisegítő munkásokat is keresnek az állásokat hirdető munkáltatók.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy ezek az állásajánlatok valósak, és betöltésük valamint a jelentkezés érdekében itt kell tartózkodni Londontól délre fekvő körzetekben: East Grinstead, Lingfield, Forest Row, Crawley Down városokban vagy ezekhez közeli térségben.

A munkavégzés érdekében rendelkezni kell angliai társadalombiztosítási számmal (NI number), angliai mobil telefonszámmal, angliai lakcímmel és angliai bankszámla számmal valamint a helyi orvosi rendelőben is regisztráltatnia kell magát személyesen. Ezen feltételek nélkül a külföldi munkavállalás lehetetlen. Senki sem “kaphat” állásajánlatot úgy, hogy ezekkel a feltételekkel ne rendelkezne. Minden magyarországról “közvetített” vagy magyarországon lévő személyek által összeállított “állásajánlat lista” vagy egyéb magyarországi “közvetítő” vagy “nem közvetítő” által hirdetett ajánlat csupán hitetés, csalás, megtévesztés – hiszen ezek a magyarországon lévő “állást hirdetők” érdemben úgysem tudnak intézkedni semmit sem.

Amennyiben személyes ügyintézésre, segítségre van szüksége, kérjük keresse munkatársainkat az alábbi telefonszámokon. Munkaközvetítő irodánk East Grinstead-ban az Egyesült Királyság West Sussex tartományában Londontól délre található.

Amennyiben tovább kíván tájékozódni, kérjük keresse az eredeti Külföldi Munka c. havi folyóiratunkat is, amelyben további valós állásajánlatokat talál Ausztria és Németország területéről is, mely magyarországon is kapható és tartalmaz Jelentkezési Lapot is a külföldi munkavállaláshoz.

Árushelyek elérhetősége: ÁRUSHELYEK

Mobil telefonszám: 44/759-421-6309

Vezetékes földi szám: 44/1342-313-057

Telejob Ltd. Unit 22 Bulrushes Farm, Coombe Hill Road East Grinstead, West Sussex, United Kingdom, RH194LZ

office@telejobltd.co.uk
There are no comments

Add yours