England, East Sussex, Brighton, View back to the beach from the Pier.

Aktuális állásajánlatok

Brighton, 2014. október 9., csütörtök (TeleJoB) – A Telejob Nemzetközi Munkaközvetítő Iroda munkatársai által szerkesztőségünkhöz eljuttatott állásajánlatok

A Telejob Ltd. Nemzetközi Munkaközvetítő Iroda  munkatársai 2014. október 9-én a megyei munkaügyi központban jártak Brighton-ban. Az aktuális munkalehetőségek listáját szerkesztőségünk részére bocsátották, mely alapján jelenleg 114 aktuális állásajánlat közül választhatnak a jelentkezők.

A Telejob Nemzetközi Munkaközvetítő Iroda teljes körű ügyintézést végez az álláslehetőségekkel kapcsolatosan, ügyfeleit személyesen fogadja a 1 Garland Court, East Grinstead, RH19 1DN címen.

Kérjük a teljes körű ügyintézés során a kiutazás előtt 1 hónappal vegyék fel a kapcsolatot a közvetítővel. Csak abban az esetben tudjuk vállalni a teljes körű lebonyolítást, amennyiben közvetítő munkatársainkkal időben egyeztet. A repülőtérről érkező váratlanul irodánkban megjelenő ügyfelek részére csak tanácsadással tudunk szolgálni.

Ügyfélfogadási idő:

hétfő: 10-15 óráig
kedd: 10-15 óráig
szerda: szünetel
csütörtök: 14-18 óráig
péntek: 10-15 óráig
szombat-vasárnap: szünetel

Telefon:  44/759-421-6309

[wpdm_file id=3 title=”true” desc=”true” template=”bluebox drop-shadow lifted” ]


Felhívjuk leendő ügyfeleink figyelmét, hogy munkaközvetítő irodánk vagy a munkáltató nem fogja a leendő dolgozó helyett kifizeti a reptéri transzfert, a telefonkártyát és annak egységgel való feltöltését, az első fizetésig szükséges étkezést, a szállást vagy a szállásra illetve lakásra fizetendő depositot illetve az ezután keletkező lakás vagy szoba bérleti díjat. Nem tudjuk fizetni továbbá a vonatjegyet, metrójegyet, repülőjegyet, buszjegyet, a tolmács költségét, fényképész költségeit, újságok, folyóiratok költségét, könyvtári díjat, dokumentumok fénymásolási költségét illetve gyógyszer költségeket vagy egyéb postai díjakat. Gyermekkel érkezőknek nem tudunk biztosítani ingyenes óvodát vagy ingyenes babysittert. Kérjük ügyfeleinket, hogy "ingyenes közvetítésre" való hivatkozással ezeket a költségeket ne kívánják másra hárítani. Munkaközvetítő irodánk helyiségében és váró termében kizárólag az ügyintézés ideje alatt lehet tartózkodni, előzetes bejelentkezés nélkül az ingyenes tanácsadási szolgáltatásunk révén maximum 1 óra áll rendelkezésre. Az irodahelyiségben ügyfélfogadási lehetőség mellett kávéval, teával is megkínálják munkatársaink a külföldről illetve a repülőtérről érkezőket. Az ingyenes munkaközvetítés ezen kezdeti fázisában lehetőség van az aktuális állásajánlatok ingyenes áttekintésére és a további lépések megbeszélésére, tanácsadásra.There are no comments

Add yours