Portrait of a couple using a laptop in the kitchen

Külföldi munkát végezhet otthonából

London, 2014. november 12., szerda (KM) – Ismét felvételt hirdet az Angliai Telejob Nemzetközi Munkaközvetítő és Pályázati Iroda Távmunka Koordinációs részlege. 100 fő jelentkezőt vesznek fel az egész Európai Unió területéről, elsősorban magyarokat.

Otthonából is végezhet külföldi munkát a Telejob Nemzetközi Munkaközvetítő Iroda Angliai központjához csatlakozva. Az Európai Unió határain átívelő munkakiosztási rendszer központi web oldala a http://tavmunka.net, ahol a munkaszerveren keresztül történik a munkák kiosztása és a feladatok adminisztrációja. A munkaszerveren az aktuális feladatok lefoglalhatók és elvégezhetők. Ezen kívül kiadványok terjesztése, postázás, borítékolás és a cég házi pénztárának kezelése is a feladatok közé tartozik.

A Nemzetközi Munkaközvetítő Iroda munkáját elősegítik a határon túl élő magyarok munkatársként való csatlakozása is, ezért a cég a magyarországi internetes bedolgozók mellett kiemelten kezeli az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Németországban, Romániában és Szlovákiában élő magyarokat.

A Telejob Ltd. az On-line feladatok kifizetére elsősorban a távmunkásnál lévő házipénztárat, illetve a PayPal fizetési rendszert használja, de nemrég került bevezetésre a TransferWise, mely szintén Angliai központú pénz átutalási rendszer. A munkadíjak elszámolása alapvetően angol fontban történik, mely érték állóságának köszönhetően az egyes országok helyi valutáiban történő kifizetés is értékálló marad. A TransferWise használatával egy helyi Raiffeisen Bank számlaszámon keresztül lehet a cég központjával történő pénzügyi tranzakciókat lebonyolítani.

Az On-line adatrögzítésen és fordításon, valamint a cég központjával történő kapcsolattartáson és a kiadvány terjesztésen, borítékoláson kívül új munkafeladatok is megjelentek (újságírás, cikkírás, élménybeszámolók írása, mobilmunka stb.), melyek szintén a munkaszerveren, de egyes feladatok hírportálokkal összekapcsolt módon végezhetők. A cég központi web oldalán további információk is olvashatók.

Az álláshirdetésre az alábbi linken történhet a jelentkezés: JELENTKEZÉSI LAP
There are no comments

Add yours