Impresszum

SZERKESZTŐSÉG:

Telenews Limited Nemzetközi Lapkiadó Vállalat és Pályázati Iroda, Egyesült Királyság (Anglia) 27 Old Gloucester Street, London, United Kingdom, WC1N 3AX

FOLYÓIRAT: “Külföldi Munka” időszaki kiadvány. Alapítva: 2004. ISSN 1789-9052. Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság CE/43655-4/2013

Főszerkesztő: Csernák Sándor Tel.: +44/772-411-0557

E-mail címeink:

Központi iroda, hirdetésfelvétel: office@telenews.co.uk
Szerkesztőség és pályázati iroda: 
szerkesztoseg@telenews.co.uk

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A nyomtatásban 2004 óta megjelenő “Külföldi Munka” folyóirat illetve illetve a hírportál nevének “Külföldi Munka” külön vagy egyben való írásmóddal történő illetéktelen felhasználása hírportál vagy kiadvány neveként illetve cikkek aláírásaként történő szerepeltetése kimeríti a Büntető Törvénykönyv 384. § (2)/a “Bitorlás” bűncselekményének tényállását mely bűntett miatt akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetendő az elkövető. A bitorlás bűncselekményével létrehozott tartalmak és cikkek esetében a bűncselekményt elkövetőt nem illetik meg a szerzői jogok és a hozzá kapcsolódó védelem, melyet a bitorlás bűncselekménye elkövetésekor automatikusan elveszt és így az általa létrehozott tartalmakat a Külföldi Munka név tulajdonosa korlátozás nélkül felhasználhatja.

“Külföldi Munka” lap vagy hírportál szerkesztőségének nevében interjút csak és kizárólag a Telenews Limited munkatársai készíthetnek magánszemélyekkel, cégekkel illetve intézményekkel. Amennyiben Önnel interjút készítettek “Külföldi Munka” szerkesztőségre hivatkozva, és az interjú készítője nem a Telenews Limited újságírója vagy munkatársa, akkor Önt megtévesztették és kérjük a jogsértést jelezze az office@telenews.co.uk email címen.


There are no comments

Add yours